Obaveštenje
  • Lack of access rights - File 'http:/www.vino.rs/images/stories/vesti/2013/05/wine-jam/winejam-02.jpg'
  • Lack of access rights - File 'http:/www.vino.rs/images/stories/vesti/2013/05/wine-jam/winejam-02.jpg'

 

Free Premuim Templates by BIGTheme

Festival vinske kulture Wine Jam

winejam-02

U subotu 25. maja, od 12 do 20 časova u prostoru beogradskog kluba i bara Krug (ulica Braće Krsmanović 8) održaće se prvi Wine Jam festival.

Wine Jam je osmišljen kao pokušaj da se vino na nov način uklopi u gradski život, da se preplitanjem sa elementima urbane kulture privuče i oformi nova vinska publika. Vino će se prezentovati i komunicirati u opuštenoj atmosferi, nešto drugačijoj u odnosu na dosadašnje vinske događaje kod nas, a u kojoj će se i postojeća vinska publika dobro osećati.

 Učešće na ovoj manifestaciji su najavili: Zvonko Bogdan, Tikveš, Vino Budimir, Temet, Cilić, Matalj, Braća Rajković, Mačkov Podrum, Imperator, BeloBrdo, Vinarija Aleksić, Despotika, Francuska vinarija, Vinarija Antić, Podrum Čokot, Vimmid i Stemina, a specijalni gost biće nova zvezda istarskog vinarstva Bruno Trapan.

Pored vinarija, izlagaće i uvoznici probranih francuskih, španskih i portugalskih vina, kao i francuskih delikatesa Comtese du Barry, brend svetskog glasa, koji se prvi put pojavljuje kod nas.


Poseban deo Wine Jam festivala činiće prezentacija vina od autohtonih sorti grožđa, što bi na jesen moglo da preraste i u poseban festivalski događaj.

Uz ideju da održava komunikaciju sa vinskom publikom preko cele godine, pre svega na Internetu i društvenim mrežama, ali i kroz inovativne kampanje, Wine Jam planira i organizaciju još nekoliko događaja tokom godine: mini festivali, degustacije, radionice i predavanja, promocije, regionalno pojavljivanje...

izvor:vino.rs

Share

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus