Free Premuim Templates by BIGTheme

"Vino i vinogradarstvo"

EMISIJA „VINO I VINOGRADARSTVO“

Emisija "Vino i Vinogradarstvo" živi od 2009. godine i za to vreme je izazvala samo pozitivne reakcije i pohvale za rad.

Branislav Marković, autor emisije, o dosadašnjem emitovanju kaže: "Vinogradarstvo u Srbiji je razvijena grana poljoprivrede i kvalitet naših vina počiva na velikom broju malih proizvođača koje se mi trudimo da predstavimo široj javnosti. Želimo da dočaramo našim gledaocima značaj vina za razvoj vinskog turizma naše zemlje. Emitovanjem na TV kanalima emisija "Vino i Vinogradarstvo" biće dostupno svakom ne samo u Srbiji već i u regionu (Crna Gora, BiH, Makedonija, Hrvatska) i širom Evrope putem satelita."

Do sada je snimljeno preko 250 premijera koje su emitovane na nacionalnim kanalima kao i na 105 lokalnih i regionalnih TV stanica u Srbiji i okruženju.
"Najviše emisija je posvećeno domaćim vinarijama ali sadrži i vrlo interesantne priloge o vinarijama sa prostora bivše Jugoslavije i regiona, a u njima su gostovali mnogi vinski stručnjaci i enolozi. "Vino i vinogradarstvo" je u velikoj meri uticalo na proširenje vinske kulture i skrenula pažnju na značaj i kvalitet domaćeg vina kao i mogućnosti koje se pružaju u toj oblasti." rekla je Jelena N. Kikić dip.novinar i urednik emisije, sada već veoma dobar poznavalac vina, koja Vas u svakoj emisiji vodi u različite krajeve Srbije i regiona, gde se možete upoznati sa vinarima, vinarijama, i pričama o vinskom turizmu, a sve u cilju promovisanja vinske kulture.

Budite uz svaku emisiju "Vino i vinogradarstvo" i uživajte uz dobra vina i lepe vinske priče...

Ako ste neku emisiju slučajno propustili, možete pogledati na www.youtube.com:

 

(klik na sliku)

 www.vinoivinogradarstvo.net 

Share

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus