Free Premuim Templates by BIGTheme

Vinarija Budimir otvara kapije za sve posetioce tokom Župske berbe

Septembar je mesec kada svi putevi vode na Župsku berbu u Aleksandrovac i ka vinarijama Župe.

Vinarija Budimir otvara svoje kapije za sve posetioce tokom Župske berbe 2018 (od 20-23. septembra) svaki dan od 12 do 18 časova.

Opširnije: Vinarija Budimir otvara kapije za sve posetioce tokom Župske berbe

Vinarska kuća Spasić - Vina koja greju dušu

Čudnim i nepredvidivim životnim putevima i voljom Gospoda Boga, Spasići su se još u XVIII veku ukorenili u pitomi Župski krajolik - Tržac.

 Iskonski vezani za pramajku zemlju, oduvek su znali za veru, zakon, red i rad i čim ih je vinorodna Župa primila pod nebesko plavetnilo, oni su se pokrstili vinovom lozom, čime su sebe trajno obeležili. Vinova loza tako za njih postaje tamjan i sveća, kandilo, mir i nemir, davanje i uzimanje.

Opširnije: Vinarska kuća Spasić - Vina koja greju dušu

Vinogradi Nikolić - vinsko turistički kompleks usred vinograda

U samom srcu Srbije u pitomoj i vinorodnoj Župi, nalazi se vinarsko turistički kompleks "Vinogradi Nikolić" smešten usred vinograda.

Na prelepom proplanku, na samo tri kilometra od Aleksandrovca, u Vitkovu, "Vinogradi Nikolić" su zamišljeni kao vinsko turistički kompleks i idealno mesto gde možete provesti nekoliko sati ili ceo vikend uživajući u degustaciji vina i odmoriti se.

Opširnije: Vinogradi Nikolić - vinsko turistički kompleks usred vinograda

Vinarija Braća Rajković organizuje degustacije vina i obilazak vinograda

Vinarija Braća Rajković za sve ljubitelje vina i vinskih puteva organizuje degustacije vina u svojoj vinariji uz razgledanje vinograda.

Opširnije: Vinarija Braća Rajković organizuje degustacije vina i obilazak vinograda

Sve je spremno za Župski vinski maraton 2018

Sve je spremno za Župski vinski maraton koji će biti održan 15. septembra 2018. godine u vinorodnoj Župi a takmičari će imati mogućnost da trče kroz vinograde i pored vinarija koje proizvode na daleko čuvena Župska vina.

Opširnije: Sve je spremno za Župski vinski maraton 2018

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus