Free Premuim Templates by BIGTheme

Reprezentacija Župe učestvuje na 19. Wine Jam-u


WINE JAM festival  19-ti po redu biće posvećen vinima od autohtonih sorti kao i malim vinarijama koje se trude da svojim vinima daju autorski pečat. Autentičnost, posebnost, originalnost, prepoznatljivost - to stoji u osnovi identiteta. Gradeći identitet, sopstvenost, naše vinarstvo je na dobrom putu da bude prepoznato i priznato globalno, a to je velika šansa za dalji razvoj i otvaranje novih perspektiva.

WINE JAM još od prvog festivala posebno ističe vina od autohtonih sorti uvek im pridavajući značaj tokom svog postojanja. Danas je svest o ovoj temi dosta raširena i prihvaćena. Proces je otpočeo i na dobrom smo putu, samo treba istrajati i dobro raditi.
Veliki značaj imaju i mnoge male tzv. butik vinarije, bez kojih vinska scena ne bi bila uzbudljiva. Te vinarije su važan deo daljeg razvoja i širenja vinske kulture na našim prostorima jer umeju da ponude vina originalnog ili inovativnog stila, vodeći računa o kvalitetu.

Pored vinara, pojaviće se i nekoliko proizvođača sireva i mesnih proizvoda.

Vreme događaja je 28. novembar 2015. od 15 do 22 časa. Mesto održavanja FABRIKA, Bulevar Despota Stefana 115.
Prvi sat, od 15-16č, je rezervisan za medije i profesionalce (svi zainteresovani mediji, distributeri, restorateri, vlasnici vinoteka, javite se za akreditacije ovde u inboks na stranici ili na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. )
Nakon 16 časova svi posetioci su dobrodošli. Cena ulaznice je 500 din, čaše se iznajmljuju po ceni povratne kaucije od 300din. Za cenu ulaznice možete probati sve što je u ponudi.
Konzumirajte odgovorno, pronađite nove omiljene ukuse, razmenjujte mišljenja i utiske sa proizvođačima, uživajte.

A Župa? Dolazi izuzetno jaka vinska reprezentacija Župe, prekaljeni igrači ali i nove nade.
Biće izuzetno brojni, a kako i ne bi kad se oni najviše vezuju za autohtono. Biće svega - prokupaca, tamjanika i još koječega.

 

Na golu iskusni, nepremostivi dvojac Braća Rajković i Porodični podrum Rajković, zatim podmladak Mali podrum Gajić, Vinarija Tošići, Rakićević, Rašković, Živković - Tržac, Vilimonović, Đorđević i već afirmisani Čokot. Villa Vina su malo istureniji, tu je i Spasić, zatim Budimir i Ivanović, u špicu Botunjac. Minić je ovoga puta na opravdanom odsustvu ali davaće jaku podršku.

Kakav tim! Već ugrožavaju Atletiko iz Ribere, Real iz Riohe i Bordo.
Igraće oni i za titulu ali i za publiku!

Mesto održavanja 19. WINE JAM festivala je FABRIKA, Bulevar Despota Stefana 115. Ne zaboravite da dođete 28. novembra 2015. u period od 15:00 do 22:00 časa i bićete u prilici da probate vina sledećih proizvođača:
Čokot, Rakićević, Ivanović, Živković - Tržac, Braća Rajković, Podrum Rajković, Vino Budimir, Aleksić, Villa Vina, Jokić, Spasić, Raj, Rašković, Plantaže, Arsenijević, Tošići, Čaša vina i priča, Somogyi, Stari hrast, Dajić, Botunjac, Antić, Acumincum, Stobi, Virtus, Toplički vinogradi, Đorđević, Mačkov podrum, Jović, Vilimonović, Mali podrum Gajić, Milojević, Plavinci.
Takođe i sireve Kozari, Carpe diem i pršute i sireve porodice Paović.

izvor:Wine Jam

Share

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus