Free Premuim Templates by BIGTheme

Međunarodni sajam vina ŽUPA 2018 u Aleksandrovcu 09. novembra

VII Međunarodni sajam vina ŽUPA 2018 biće održan 09. novembra 2018. godine u Aleksandrovcu, u Hotelu Grozd.
Sajamske aktivnosti biće obogaćene nizom sadržaja. Osim proizvođača vina na Sajam su pozvani i hotelijeri, turistički radnici, ugostitelji i ljubitelji vina kao i mediji.

Aranžiranje štandova i sve druge pripreme učesnika Sajma, obaviće se 9. novembra 2018. godine, sa početkom u 08:00 časova.
Svečano  otvaranje  Sajma  kao  i  uručenje  nagrada i  priznanja  najboljima,  obaviće  se 09. novembra 2018. godine sa početkom u 12:00 časova.
Tokom Sajma vina Župa 2018 biće priređeno i niz drugih sadržaja:  degustacija i prodaja proizvoda, sklapanje  dogovora sa predstavnicima ugostiteljskih i trgovačkih kuća, okrugli stolovi i predavanja o vinu, prezentacije  dizajnerskih rešenja i ambalaže, razmenu iskustava, kulturni program, obilazak župskog kraja - vinogorje, vinarije, manastiri, poljane.
Organizatori sajma pozivaju sve proizvođače vina da učestvuju na Sajmu i predstavite se sa svojim najboljim vinima. Ocenjivanje vina obaviće stručna komisija a učesnici se mogu prijaviti i dostaviti uzorke najkasnije do 25.oktobra 2018. godine.
Prijava za ocenjivanje kvaliteta vina OVDE

Share

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus