Free Premuim Templates by BIGTheme

Prijava i dostava uzoraka za Sajam vina Župa 2019 do 08. novembra

Prijava i dostava uzoraka za Sajam vina Župa 2019 je najkasnije do 08. novembra 2019. godine dok će ocenjivanje vina obaviti stručna komisija.

Međunarodni sajam vina ŽUPA 2019 biće održan 23.novembra u  Hotelu  Grozd u Aleksandrovcu a organizatori pozivaju sve da učestvuju na  Sajmu i predstave se sa svojim najboljim vinima.
Sajamske aktivnosti biće obogaćene nizom sadržaja. Uz brojne medije, na Sajam su pozvani i hotelijeri, turistički radnici, ugostitelji i ljubitelji vina.
Aranžiranje  štandova i sve druge pripreme učesnika Sajma, obaviće se na dan održavanja sajma, 23. novembra, sa početkom u 08:00 časova dok je Svečano otvaranje Sajma kao i uručenje nagrada i priznanja najboljima u 12:00 časova.
Organizatori Sajma istog dana prirediće i niz drugih sadržaja: degustaciju i prodaju proizvoda, sklapanje dogovora sa predstavnicima ugostiteljskih i trgovačkih kuća, okrugle stolove i predavanja o vinu, prezentacije dizajnerskih rešenja i ambalaže, razmenu iskustava, kulturni program, obilazak župskog kraja - vinogorje,  vinarije, manastiri, poljane...
Prijave za učešće na sajmuvina "Župa 2019" OVDE

Share

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus